Lammevallsgatan 44 B

Lammevallsgatan 44 B

Slutpris

2 495 000 kr


Jungfruplatsen— Mölndal

Lammevallsgatan 44 B


Slutpris
2 495 000 kr

Jungfruplatsen— Mölndal

OM LÅG AVGIFT ÄR VIKTIGT FÖR DIG I VALET AV DIN NYA LÄGENHET SÅ HAR DU JUST HITTAT HEM!

NYRENOVERAD, LJUS 3:A MED INGLASAD BALKONG OCH LÅG AVGIFT
Missa inte chansen att flytta in i denna ljusa och fräscha 3:a om 70 m². Hela lägenheten totalrenoverades 2015 med bredspackling och målning av väggar, nya golv utom i vardagsrummet där den fina, ursprungliga parketten är kvar, nytt kök med nya vitvaror. Badrummet helrenoverades 2020 och det finns tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Klädkammaren byggdes om för att rymma en säng om man har behov av fler sängplatser.
Bästa läge på Jungfruplatsen då lägenheten vetter mot lugn lummig innergård. Bra planlösning med stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong . Rymligt kök med ljus matplats och 2 stora sovrum, möblerbar hall och duschrum/tvätt. Till lägenheten tillhör 2 källarförråd.
Stabil bostadsrättsförening med låga avgifter. Stambyte är gjort. Trivsamt område och mysig förening med fina gemensamma utrymmen som t.ex. bastu, festlokal, övernattningsrum, konferensrum och gröna välskötta innergårdar.
Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
3 205 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-09

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Lammevallsgatan såldes av oss 2023-10-09. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Lammevallsgatan.

Boka värdering

Lotta Anteros

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.