Search Menu
Bostaden är såld

Partille / Fornfyndsvägen 2b

Välkommen till denna underbara villa byggd 1923 där gammal charm möter modern design i en smakfull kombination. Här har nuvarande ägare med stilsäker smak inrett ett hem utöver det vanliga. Platsbyggt exklusivt Kvänumkök med gasspis, vinkyl och dubbla hoar, matsal och vardagsrum i fil med fungerande kakelugn från 1910. Vackra vitmålade trägolv i original, fina bevarade spegeldörrar, profilerade lister och en underbar nybyggd altan som sträcker sig runt nästan hela huset, är bara något av det som väntar de nya ägarna. Huset som har totalrenoverats under senare år har bergvärme som ger låga driftskostnader. Platt, lättskött solig tomt med vacker Avenbokshäck runtom, flera äppelträd och möjlighet till både studsmatta och växthus för den intresserade. Välkomna att boka er på visning!

Partille
Fornfyndsvägen 2b
Final price: 5 810 000 kr
Enclosed: 128/45 kvm
Running costs: 26 450 kr/år
Plotarea: 787 kvm
Rooms: 7 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Partille / Fornfyndsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.