Search Menu
Bostaden är såld

Partille - Furulund / Skuleberget / Skuleberget 41

Hemmet som har allt!

Välkommen till trivsamma Skuleberget som är en dröm för barnfamiljen! Lättskött och välplanerat boende där det bara är att flytta direkt in. Optimal planlösning med rymligt kök, öppet och ljust vardagsrum med plats för både soffdel och matsalsdel, badrum, tvättstuga och förråd på entréplan. Tre bra sovrum, klädkammare och badrum med badkar på övre plan. Den fina nyrenoverade uteplatsen på både fram- och baksida ger möjlighet till avkoppling där man kan njuta av både förmiddagssol och kvällssol och här umgås man med familj och vänner. En liten välskött trädgård ger plats för barnens lekar liksom de gemensamma ytorna i det närmast bilfria grannskapet. För barnkalas eller andra sammankomster finns en kvartersstuga och det finns flera lekplatser i området. Bilen har man i garage i länga eller på P-plats. Omedelbar närhet till naturen och härliga promenadstigar och Kåsjön bara några minuter bort. Närhet till förskola bla Ensittarevägen och 0-9 skola i Björndammen eller Furulund. Busshållplats och Allum på promenadavstånd underlättar vardagen. Välkommen att boka tid för visning!

Partille / Furulund / Skuleberget
Skuleberget 41
Final price: 4 260 000 kr
Enclosed: 117 kvm
Running costs: 31 280 kr/år
Plotarea: 212 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Partille / Skuleberget
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.