Search Menu
Bostaden är såld

Sävedalen / Björkebergsstigen 5

Välplanerat med utsiktsläge!

Välkommen till en välplanerad villa med härligt utsiktsläge i Sävedalen. Entréplan med 2 stora sovrum (som kan bli 3), tvättstuga, wc, förråd och övre plan har 2 sovrum, badrum, kök & vardagsrum i öppen planlösning. Kuperad tomt och underbar baksida i soligt syd/väst läge med terrasserat trädäck och plats för olika utegrupper. Gräsmatta med plats för trädgårdsodling och studsmatta. På Björkebergsstigen 5 bor man i ett lugnt och trevligt villaområde med naturen alldeles inpå knuten. Ugglumsskolan och flera förskolor finns i närområdet, Göteborg är bara några minuter bort och Sävedalens köpgata finns på gångavstånd med allt vad den erbjuder. Välkomna att boka er på visning!

Sävedalen
Björkebergsstigen 5
Final price: 5 500 000 kr
Enclosed: 166/10 kvm
Running costs: 31 572 kr/år
Plotarea: 571 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Björkebergsstigen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.