Long Skogsbo 3

Long Skogsbo 3

Slutpris

1 150 000 kr


Long— Vara

Long Skogsbo 3


Slutpris
1 150 000 kr

Long— Vara

Herrgårdskänsla anno 1876

Inbäddat i en skogsdunge, nästan osynligt från vägen, ligger detta charmiga faluröda hus i Long utanför Vara. En fin grusad gårdsplan möter besökaren och omgivande tomt är lummig med mycket grönska.

Bostaden är varsamt renoverad med tidsenliga tapeter och fina vitlaserade trägolv. Huset var tidigare uppdelat i två lägenheter och här finns idag hela sex rum och kök och ett duschrum med Separett-toalett samt dusch med pumpsystem. En utomhusdusch finns också. Vardagsrum med kamin, matsal, kök med vedspis, tre lite större sovrum samt en mysig liten pigkammare hittar man på entréplan. Den golvade, oisolerade vinden är till större delen oinredd, men här finns ett trevligt inrett sovrum till gästerna. Huset används idag som fritidsbostad.

En härlig altan med tillhörande lusthus finns på baksidan. Till fastigheten hör också ett utedass och ett uthus med bra förråd och vedbod samt en jordkällare som behöver lite kärlek innan användning. Till Vara är det ca 7 km och här finns järnvägsstation samt butiker och övrig service.


Boarea/biarea
110/50 kvm
Driftkostnad
11 727 kr/år
Tomtarea
5 811 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-02

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Long Skogsbo såldes av oss 2022-09-02. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Long Skogsbo.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.