Sök Meny

Din mäklare i Luleå

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Luleå

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Luleå

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Luleå idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna! Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Luleå

Kungsgatan 25D 972 31 Luleå

Måndag - fredag kl. 9.00 - 16.30 Välkommen!

Tel: 0920-22 22 04

lulea@maklarhuset.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tidigare försäljningar
Våra medarbetare
Lis-Marie Pettersson VD/Fastighetsmäklare
Lis-Marie Pettersson
VD/Fastighetsmäklare
Auktoriserad Mäklarsamfundet
E-post
Sally Pettersson Blivande mäklare
Sally Pettersson
Blivande mäklare
Maskot
E-post
Gustav Öhman Fastighetsmäklare
Gustav Öhman
Fastighetsmäklare
E-post
Marie Dahlin Assistent / Kontorsanvarig
Marie Dahlin
Assistent / Kontorsanvarig
E-post