Backhausgatan 4

Backhausgatan 4

Slutpris

1 925 000 kr


Centrum— Halmstad

Backhausgatan 4


Slutpris
1 925 000 kr

Centrum— Halmstad

RENOVERAD TAKVÅNING I FASTIGHET FRÅN 1917

Söker du efter ett boende med det där lilla extra? En lägenhet med charm och karaktär som gör en glad varje dag man kommer hem och som imponerar på sina besökare? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till Backhausgatan 4 där denna vindslägenhet väntar på en ny ägare. Lägenheten som är belägen i en fastighet från 1917 är renoverad med stil och smakfulla materialval.

Vi gillar verkligen det helkaklade badrummet med egen tvättmaskin, vilket tillsammans med renoverat kök i öppenhet med vardagsrummet där man tagit fram tidstypiska detaljer i tegelväggar, synliga takstolar, plankgolv, takrosett etc. ger en fantastisk boendemiljö! I sällskapsrummet finns även inbyggda vitrinskåp, praktiskt och stilfullt. Sovrummet har bra förvaring i de platsbyggda garderoberna och här ryms en dubbelsäng. Allt detta högst uppe på fjärde våning där man är ostörd från ljud och annat!

Bostadsrättsföreningen Basilikan huserar i en av Halmstads vackraste fastigheter, granne med Gunillaparken i en tidstypisk sekelskiftesstil. Missa inte detta unika boende med bevarade detaljer och hög trivselfaktor. Med vänliga hälsningar, Emil Mäklarhuset 0703 57 19 24.


Boarea
58 kvm
Avgift
3 603 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-21

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Backhausgatan såldes av oss 2023-11-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Backhausgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.