Bissmarksgatan 5

Bissmarksgatan 5

Slutpris

2 550 000 kr


Centrum— Halmstad

Bissmarksgatan 5


Slutpris
2 550 000 kr

Centrum— Halmstad

EXTREMT LÅG AVGIFT - 1 876 KR/MÅN

Detta är en gammal fastighet från 1930-talet med känslan och atmosfären välbevarad i entré och trapphus. Den fina känslan fortsätter så fort man öppnar dörren till vår tvåa på tredje våningen då det här hemmet är omskött och fräscht i en modern, avskalad stil.
Ändå finns de fina detaljerna från husets ungdom bevarade. Det är sådant som parkettgolv i original, tidsenliga fönster och vackra fönsterbrädor i sten som "gör det", stig in och känn efter själv!
Köket har en modern touch med marmorliknande kakel plus ljuvlig vattenburen golvvärme, badrummet går i en färgskala och stil som alltid håller. Extra lyx i form av infällda spotlights och högtalare samt att balkongen sätter guldkant på vilken sommarkväll som helst!
Ett helt hem helt enkelt i perfekt format för dig som vill ha en enkel och smidig vardag med tid och plats för fest!

Något som absolut är värt att nämna som ytterligare stort plus är ekonomin med den riktigt låga månadsavgiften om 1 876 inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg. Därutöver har föreningen tecknat ett förmånligt kollektivt avtal för bredband, tv-utbud och telefoni mot ett obligatoriskt tillägg om 331 kr/mån! Föreningen är välskött och har en mycket låg belåningsgrad.

Här på Bissmarksgatan 5 bor man inte nära stan, det är stan!


Boarea
67 kvm
Avgift
1 876 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-04

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Bissmarksgatan såldes av oss 2022-10-04. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bissmarksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.