Fruängsvägen 37

Fruängsvägen 37

Slutpris

3 375 000 kr


Söndrum— Halmstad

Fruängsvägen 37


Slutpris
3 375 000 kr

Söndrum— Halmstad

Enplans kedjehus med optimalt solläge på tomten!

Långt in på Fruängsvägen på återvändsgränd har vi äntligen ett hus med tomt i rätt solläge! Huset är välplanerat och rymmer på sina 99 kvm 2-3 sovrum, kök, stort vardagsrum där möjligheten till en öppen planlösning attraherar, badrum och gäst wc samt tvättstuga. Perfekt för familjen som vill bo i ett plan och med lättskött behändig tomt på 415 kvm.

Gediget betonghus (ej radon) som värms upp med fjärrvärme och med nyare isolerglasfönster från 2006 i större delar av huset. Huset har goda förvaringsmöjligheter i förråd i bakre delen av garaget men som man även skulle kunna inreda som gästrum, kontor eller sovrum. Trädgården är lagom och behändig men här finns självklart plats för odlingar, blomsterrabatter eller en studsmatta för den som önskar. Huset har varit inom samma familj sen byggnation och det visar att detta är en plats att trivas på länge.

Området är en dröm för barnfamiljer med vändplan, lekplats och grönområden precis intill. Här kan det spelas fotboll, bandy och hoppas hage tills solen går ner. Barnen kan även gå för egen maskin till skolan redan i tidiga årskurser vilket såklart underlättar vardagspusslet. Har barnen istället flyttat hemifrån och nuvarande hus blivit för stort och ni vill ha något mer lättskött? Då kan detta smidiga enplanshus absolut vara intressant tror vi.

Återvändsgata, lekplats, skog, förskolor, skolor och affärer på armlängds avstånd. Där har du argumenten som talar för att flytta till Fruängsvägen 37.

Varmt välkomna att anmäla er till visning! Med vänliga hälsningar Sara Johansson Mäklarhuset 073-507 40 41


Boarea/biarea
99/45 kvm
Driftkostnad
30 990 kr/år
Tomtarea
415 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Fruängsvägen såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Fruängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.