Gathenhielmsvägen 32

Gathenhielmsvägen 32

Slutpris

6 400 000 kr


Halmstad

Gathenhielmsvägen 32


Slutpris
6 400 000 kr

Halmstad

Nära havet vill jag bo - charmigt 60-talshus med fantastiskt läge

Välkommen till ditt nya paradis, bara 300 meter från det glittrande havet och inbjudande stränderna där du kan njuta av salta dopp och sköna kvällspromenader. Här kan du på din egen altan känna havsbrisen smeka ditt ansikte medan du kopplar av i ljumma vindar.

Detta enplanshus med källare från 60-talet är i gediget och gott skick och bär på en unik charm. Bevarade plankgolv och fiskbensparkett ger karaktär åt varje rum. Stora fönster låter ljuset flöda in i det rymliga vardagsrummet där en mysig kamin bjuder in till långa kvällar framför brasan. Det charmiga rustika köket i vitt, tre sovrum och ett badrum på entréplanet erbjuder bekvämlighet och ett trivsamt boende.

Utforska källarens generösa utrymmen som idag används flitigt av de nuvarande ägarna. Här finns både pysselrum, kontor och tonårsrum/gillesuga med kamin, samt gott om förvaringsmöjligheter, gäst wc och tvättstuga.

Utanför väntar en tomt på nästan 1200 kvm med stor altan som sträcker sig längs hela husets framsida, här kan ni njuta av sena sommarkvällar i pergolan eller härliga grillmiddagar med vännerna. På tomten finns även "Lillstugan" på ca 35 kvm som erbjuder en perfekt plats för gäster eller till uthyrning, komplett med eget kök och badrum.

Denna bostad har genomgått betydande uppgraderingar, så som stort trädäck, en ny vatten/luft värmepump, tak, isolerglasfönster och ny el samt elcentral.

Här kan du antingen flytta in direkt och njuta av det fantastiska läget eller förverkliga dina drömmar och skapa ditt egna perfekta drömhem. Ett sådant här läge blir sällan tillgängligt, så tveka inte att ta chansen att bli nästa ägare!

Upptäck skönheten i att nå Prins Bertils stig och salta bad bara ett stenkast bort, njut av morgonsimning på simstadion Brottet och ta cykeln till Halmstad city eller Tylösands härliga sanddyner. Denna adress erbjuder mer än bara ett hus - det är en livsstil vid kusten, väntande på att bli din.

Observera att driftskostnaderna är för två hushåll då "Lillstugan" varit bebodd av en familj på fyra personer under det senaste året samt att luft/vatten värmepumpen var felinstallerad så den gick endast på elpatron - detta är nu åtgärdat och den fungerar som den ska. Man kan därför räkna med betydligt lägre driftskostnader framöver då dessa är onormalt höga pga dessa omstädigheter.

Varmt välkomna på visning! Med vänliga hälsningar Sara Johansson 073-507 40 41


Boarea/biarea
107/107 kvm
Driftkostnad
78 142 kr/år
Tomtarea
1 182 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-05-09

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Gathenhielmsvägen såldes av oss 2024-05-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Gathenhielmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.