Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Söndrum/Pålsbo / Hagalundsvägen 35B

Omgivningarna kring Hagalundsvägen är mycket trivsamma och välskötta, när man går mellan husen och innergårdarna infinner sig genast en känsla av trivsel - det gillar vi! Vår fyra i två plan om 112,5 kvm har ett av områdets bästa läge med trädgård mot skogsparti och därmed ett lugnt och skyddat läge. Även framsidan är barnvänlig med lummig innegård där lekplatsen inbjuder till hopp och lek. Boendemiljön är fräsch med renoverade ytskikt samt två helt nya och stilrena badrum. Ett optimalt läge med närhet till det mesta så som förskola och skola, mataffär, apotek och vårdcentral samt hela Flygstadens utbud. Lägg därtill att man enkelt med några minuter på cykel når salta bad vilket sommartid inte gör boendet här mindre attraktivt. Vi ses väl på visningen!? PS! I månadsavgiften ingår förutom värme och kabel-TV även ett garage. /Henrik & Tommy :)

Halmstad / Söndrum/Pålsbo
Hagalundsvägen 35B
Final price: 1 620 000 kr
Enclosed: 112,5 kvm
Community fee: 7 300 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Hagalundsvägen