Jac Ericsons väg 3

Jac Ericsons väg 3

Slutpris

6 000 000 kr


Sofieberg— Halmstad

Jac Ericsons väg 3


Slutpris
6 000 000 kr

Sofieberg— Halmstad

Generös familjevilla i utmärkt skick på lugn återvändsgata

Ett läge på lugn återvändsgata står oftast högst upp på barnfamiljens önskelista. Att samtidigt ha nära barnomsorg, skola och fritidsaktiviteter kommer tätt därefter.

Här på Jac Ericsons väg 3 bockar man av dessa punkter och mer därtill i en rasande fart. Huset är en stabil pjäs från 1999 i mycket bra skick med generösa ytor om totalt 248 kvadratmeter vilket betyder gott om utrymme att anpassa efter familjens behov. Den gemensamma sfären i entréplanet har sin sociala kompetens mellan kök, stort allrum och vardagsrum. Till husets sociala del ska definitivt också uteplatsen läggas som bäddas in av frodig grönska och härlig blomsterprakt sommartid. Bra skick på badrum och kök samt enhetliga golv på båda planen. Ovanplan erbjuder tre bra sovrum, allrum och generöst badrum samt därutöver en oinredd del vilken kan utgöra ytterligare allrum eller större sovrum. Entréplanet innehåller tre sovrum varav ett är lite mindre och enkelt går att plocka bort för den som istället önskar ett större vardagsrum. Detta gör familjen flexibel när barnen växer upp och kanske vill byta både våning och rum.

Dubbelgaraget är som en förlängning av huset och förutom plats för två bilar och kubikvis med lösöre så gör det att själva huset får ännu mer integritet mot gatan.

OBS! Ägarna har redan investerat i kostsamma renoveringar som nytt tak inklusive alla plåtar etc och nya fönster samt även bytt värmekällan (frånluftsvärmepump) vilket bland annat resulterat i en lägre drift (se energideklaration, energiklass "B") och såklart mindre underhåll för nya ägarna framöver, tacksamt!

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
209/39 kvm
Driftkostnad
41 672 kr/år
Tomtarea
744 kvm
Rum
8 rum (6-7 sovrum)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Jac Ericsons väg såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Jac Ericsons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.