Långhusallén 23C

Långhusallén 23C

Slutpris

3 750 000 kr


Brogård— Halmstad

Långhusallén 23C


Slutpris
3 750 000 kr

Brogård— Halmstad

Renoverat hus med mersmak och ett strålande läge!

Med ett av Brogårds absolut finaste lägen väntar detta mycket attraktiva hus på nya lyckliga ägare.
Långhusallén 23 C är ett perfekt hus för dig som vill göra vardagen enkel med kommunikationer, skola och förskolor nära, och gångavstånd hit och dit även för de små. Gatan är lugn och bara de som bor här kör förbi. Men det här är också ett boende för friluftsaren, terränglöparen och svampletaren. För här börjar stigen strax bortom huset som kan ta dig otroligt långt bort mot Fylleåns dalgång och naturreservatet Brogård. Inne i huset är det enkelt att umgås, främst i kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning i entréplanet. En trappa upp ett privat våningsplan med allrum, två sovrum och ett lyxigt all-inclusive badrum. Ägarna har uppdaterat samtliga 128 kvadrat med nytt kök, nytt badrum, nya golv, målat både invändigt och utvändigt mm. så här är det helt inflyttningsklart och inget att fixa med vilket är kanske den största lyxen av allt.

Nu när våren är i antågande flyttar man gärna ut till det inglasade uterummet som nyttjas till långt inpå hösten. Trädgården, även om den för närvarande fortfarande befinner sig i vinterdvala, är utformad med enkelhet och bekvämlighet i åtanke dvs. utan avancerade odlingar, träd eller rabatter vilka kräver att ligga på knä och rensa när sommaren står i full blom. Här hittar man istället en plan och smidig gräsmatta vilket sparar på både tid och ansträngning. Perfekt för avkoppling och lek! Barnen kan plocka hallon, vinbär och blåbär direkt från buskarna och syrenen doftar ljuvligt sommartid! Skulle inte trädgården räcka till så ligger både fotbollsplan och lekplats en passning bort. På framsidan ytterliggare en uteplats och ett ståtligt magnoliaträd som snart slår ut i full blom och framåt juni blommar rosenhäcken med massor av små vita rosor.

Vidbyggt finns även garage och förråd.

Här börjar det ljuva livet som villaägare, välkommen på visning!


Boarea/biarea
128/30 kvm
Driftkostnad
45 504 kr/år
Tomtarea
315 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Långhusallén såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Långhusallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.