Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Fammarp / Marbergsvägen 18

Vackra lantliga omgivningar nära hav & strand!

Fammarp ligger vackert inbäddat mitt emellan Frösakull och Heagård. Lantligt rogivande omgivningar gör boendet förnämligt och närheten till sandstrand, golfbana och Flygstadens köpcentrum gör livet extra bekvämt. En varm sommardag sätter man sig på cykeln och tar en tur till Riccardos där det serveras italiensk glass och andra godsaker. Mitt i detta lilla bostadsområde förmedlar vi nu en högst unik familjevilla med stora umgängesytor. Huset mäter 205 kvm boyta + 120 kvm i suterrängplan, men förbluffar oss ändå med en låg driftkostnad. Energivärdena är mycket bra, detta till stor del på bergvärme och isolerglasfönster. Villan har genomgått en omfattande renovering under senare år och visar nu stolt upp en imponerande boendemiljö. Varmt välkomna att uppleva Marbergsvägen 18. Vi tror inte ni kommer bli besvikna! /Tommy & Henrik

Halmstad / Fammarp
Marbergsvägen 18
Final price: 4 260 000 kr
Enclosed: 205/120 kvm
Running costs: 31 101 kr/år
Plotarea: 1381 kvm
Rooms: 8 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Marbergsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.