Villa Nostra 3

Villa Nostra 3

Slutpris

5 650 000 kr


Väster/Rotorp— Halmstad

Villa Nostra 3


Slutpris
5 650 000 kr

Väster/Rotorp— Halmstad

Arkitektritad villa med en lättskött tomt och bra solläge!

Här har vi en villa i vitaste vitt med detaljer i svart och rött som bjuder in till ett avslappnat liv från måndag till helg. Planlösningen är som gjord för härligt lata dagar med familjen och gott om plats för vänner och mingel. Husets 170 kvm är kvalitet i alla aspekter. Ett enkelt formspråk och just därför så elegant. Skicket exemplariskt då nuvarande ägare renoverat och uppdaterat huset de senaste åren. Entréplan har rummen för dagen, modernt kök från Ballingslöv med ett lyxigt "gå in" skafferi, vardagsrum i vinkel med ett gediget trägolv och en maffig öppen spis med insatskamin, en stor och praktisk tvättstuga samt toalett. En trappa upp är det mer privat med ett stort allrum, tre mysiga sovrum och ett elegant badrum från 2020.

2018 byggdes det inglasade uterummet, ett rejält tillbygge både till yta och konstruktion. Glas som är öppningsbart runt om och på golvet snyggt plankgolv. Här vistas man mer än gärna från vår till höst och bjuder in till både frukost, fika och middag. Resten av trädgården är mest stensättning på framsidan och trädäck intill uterummet. Lättskött!

Villan är gediget konstruerad med fasad av tegel och fibercementskivor. Därtill ett vattenburet uppvärmningssystem kopplat till fjärrvärme, vilket är guld i dessa tider då elpriset skenat iväg. 3-glas isolerfönster runt om och mekanisk ventilation. Vidbyggt finns förutom uterum även en rymlig carport och tillhörande förråd.

Vill Nostra 3 ligger med ett lugnt och privat läge längst in på en återvändsgränd. Villan känns spännande och bjuder på en bra planlösning. Detta är huset för er som vill bo med ett centralt men samtidigt lugnt läge på Väster/Rotorp och slippa lägga massa tid på skötsel och renovering. Ytterst smidigt för alla som befinner sig i livets karusell där allt går i full fart.

Varmt välkomna!


Boarea
170 kvm
Driftkostnad
36 434 kr/år
Tomtarea
648 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-05

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Villa Nostra såldes av oss 2023-06-05. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Villa Nostra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.