Tingsvägen 25

Tingsvägen 25

Slutpris

4 150 000 kr


Holm— Halmstad

Tingsvägen 25


Slutpris
4 150 000 kr

Holm— Halmstad

Mysig villa på lantligt läge i Holm

Holms popularitet växer så det knakar och vi har fått vara med på resan genom att förmedla många fina hus i detta trivsamma samhälle. Nu är det dags för detta mysiga hus på Tingsvägen 25 att byta ägare. Vi gillar det lummiga läget med naturen in på knuten och baksidan med inglasat uterum, altan med fint solläge och härliga gräsytor som gjorda för lek - här finns det ett egen litet hus för sandlådan, gungställning och rutschkana! Uteplats även på framsidan som skänker morgonsol och härliga vyer över landskapet.

Invändigt väntar en mycket trivsam boendemiljö med två sovrum, kök från Ballingslöv, vardagsrum och ett fint helkaklat badrum på entréplan. En trappa upp väntar en inredd vind med två sovrum och ett allrum (observera takhöjd om 1,9 meter). I källaren har man en renoverad tvättstuga och flertalet förrådsutrymmen bland annat ett charmigt skafferi.

Villan är i mycket gott skick där en totalrenovering avseende tak, fasad, fönster, el, v/a, dränering mm utfördes 1996. Under senare år har man inte sparat på krutet utan renoverat badrum 2010, byggt en tvättstuga 2011, satt in en fjärrstyrd garageport och installerat bergvärme 2013.

Detta är huset för er som vill slippa renovera och som söker ett ytterst yteffektivt hus med en mycket låg driftkostnad. Nuvarande ägare betalar så lite som xx kr/mån för uppvärmning, hushållsel, vatten, avlopp, försäkring samt sophämtning. Det har man bergvärmen att tacka för!

Välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
97/58 kvm
Driftkostnad
29 830 kr/år
Tomtarea
1 089 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-28

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Tingsvägen såldes av oss 2021-10-28. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Tingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.