Sök Meny
Såld

Mörsil / Ocke 229

Charmigt renoverat hus i härligt läge med utsikt över Ockesjön!

Idyll i Ocke med uthyrningsmöjligheter eller för dig med egen verksamhet! Välkommen till Ocke och detta otroligt charmiga hus som har en tilltalande planlösning med kök, vardagsrum i fil. Braskaminen centralt placerad i köket för extra mysfaktor. Badrum med golvvärme och massagedusch. Smart tvättutrymme under trappan som leder upp till övervåningen som inrymmer 2 sovrum samt liten wc och utgång till altan över farstukvisten. Bergvärme ger låga driftskostnader. Verkstadsdel om 250m² i 2 plan för egen verksamhet alternativt för uthyrning. Skoterled och elljusspår runt knuten.

Mörsil
Ocke 229
Slutpris: 1 400 000 kr
Boarea/biarea: 97/17 kvm
Driftkostnad: 32 975 kr/år
Tomtarea: 3445 kvm
Såld: 2016-10-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Mörsil / Ocke
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.