Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Almby / Prostvägen 5

Stort putsat funkishus med bra läge i Almby

Välkommen till Prostvägen 5! Här kan vi erbjuda ett rymligt och välrenoverat 2-plans funkishus med delvis inredd källare. Boytan är 184 m2 som fördelas på 6 rum och kök varav 3-4 sovrum (går att dela av till fler rum) samt praktisk biarea i källaren om 103 m2. Bekvämt läge med gångavstånd till förskola/skola, Willys, ICA, Friskis&Svettis, restauranger, universitetet och flera busshållplatser. Entréplan har stora sällskapsytor med vardagsrum i fil med allrum och matsalsrum. I vardagsrummet finns värmande täljstenskamin. På entréplan finns också ett platsbyggt kök (2007) med matplats och skafferi, badrum med dusch och stort hörnbadkar samt separat wc. Övervåning med möblerbar hall, duschrum, separat wc och 3 sovrum där ett av rummen kan delas för ytterligare ett sovrum. På övervåningen finns utgång till en stor härligt balkong/terass. Delvis inredd källare (2010) med rymligt TV-rum, platsbyggd bastu och välinredd tvättstuga. Förutom det har källare stora förvaringsutrymmen och inbyggt garage/verkstad. Vattenburen värme med bergvärme. Stor insynsskyddad tomt med fruktträd, friköpt 1139 m2.

Örebro / Almby
Prostvägen 5
Final price: 4 530 000 kr
Enclosed: 184/103 kvm
Running costs: 44 399 kr/år
Plotarea: 1139 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Prostvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.