Prostvägen 5

Prostvägen 5

Slutpris

4 530 000 kr


Almby— Örebro

Prostvägen 5


Slutpris
4 530 000 kr

Almby— Örebro

Stort putsat funkishus med bra läge i Almby

Välkommen till Prostvägen 5! Här kan vi erbjuda ett rymligt och välrenoverat 2-plans funkishus med delvis inredd källare. Boytan är 184 m2 som fördelas på 6 rum och kök varav 3-4 sovrum (går att dela av till fler rum) samt praktisk biarea i källaren om 103 m2. Bekvämt läge med gångavstånd till förskola/skola, Willys, ICA, Friskis&Svettis, restauranger, universitetet och flera busshållplatser. Entréplan har stora sällskapsytor med vardagsrum i fil med allrum och matsalsrum. I vardagsrummet finns värmande täljstenskamin. På entréplan finns också ett platsbyggt kök (2007) med matplats och skafferi, badrum med dusch och stort hörnbadkar samt separat wc. Övervåning med möblerbar hall, duschrum, separat wc och 3 sovrum där ett av rummen kan delas för ytterligare ett sovrum. På övervåningen finns utgång till en stor härligt balkong/terass. Delvis inredd källare (2010) med rymligt TV-rum, platsbyggd bastu och välinredd tvättstuga. Förutom det har källare stora förvaringsutrymmen och inbyggt garage/verkstad. Vattenburen värme med bergvärme. Stor insynsskyddad tomt med fruktträd, friköpt 1139 m2.


Boarea/biarea
184/103 kvm
Driftkostnad
44 399 kr/år
Tomtarea
1 139 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2016-06-19

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Prostvägen såldes av oss 2016-06-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Prostvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.