Räntmästargatan 27

Räntmästargatan 27

Slutpris

5 505 555 kr


Sörby/Eklunda— Örebro

Räntmästargatan 27


Slutpris
5 505 555 kr

Sörby/Eklunda— Örebro

Varm välkomna till Räntmästargatan 27 i Sörby/Eklunda!

Varm välkomna till Räntmästargatan 27 i Sörby/Eklunda! Nu saluförs ett mycket fint kedjehus med stor friköpt hörntomt i populära Räntmästarområdet fördelat på 140 m² 5 rum och kök. Här bor du i ett centralt och familjärt område där tomten gränsar mot grönområde.
På entréplanet finner ni hall, ljust och fint kök öppet till matplatsen, vardagsrum med utgång till uteplats och den stora fina tomten i syd/väst-läge, två stycken sovrum även dom med utgång till trädgården, helkaklad bad/dusch/wc/tvätt 2011. På övervåningen finns Hall, två stycken sovrum samt renoverad wc 2011. Friköpt hörntomt om 906 m² (en av dom största i området), renoverat 1-bilsgarage och förråd med el-port, nytt yttertak 2010, bytta fönster 2012, indragen fibermm
Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad och handlingar finns på vår hemsida under dokument! Välkomna med er intresseanmälan önskar Mäklarhuset!


Boarea/biarea
140/30 kvm
Driftkostnad
40 566 kr/år
Tomtarea
906 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-01

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Räntmästargatan såldes av oss 2023-09-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Räntmästargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.