Krångestad Lövstaholm 1

Krångestad Lövstaholm 1

Slutpris

7 000 000 kr


Gammalkil— LINKÖPING

Krångestad Lövstaholm 1


Slutpris
7 000 000 kr

Gammalkil— LINKÖPING

Drömmen om modern hästgård uppförd-05 med herrgårdskänsla och två flyglar, påkostad poolanläggning samt egen damm med odlad fisk- och kräftfiske. Flyglar avser stall med fyra boxar, sadelkammare och verkstadsdel, den andra flygeln avser garage, verkstad och pannrum. Samtliga byggnader murade med putsad fasad och isolerade gjutna plattor. Stall invid fullstor utepaddock om 20x40 m. Välkomnande infart mellan de två inhägnade hästhagar omgivna av vitmålat staket.

Arkitektritat hus med förhöjt väggliv, vitputsad fasad, svart glaserat tak, spröjsade fönster, dubbeldörr skapar här ett mcyket tilltalande intryck i fin omgivning. Entréplan med centrerad större hall med kapprum, intilliggande wc/dusch, kontor alternativt sovrum - passage till det vinterbonade uterummet även här med vattenburen golvvärme. Måttbeställ ek-kök med grantibänkskiva samt rostfriga vitvaror, matplats med plats för 6-8 pers.bord. Vardagsrum i fil med köket och tv-rum samt matplats i burspråk, stora fönsterpartier med vyer ut över den gröna lugna omgivningen. Skön vattenburen golvvärme på entréplan samt en härligt rymd med ca 2,85 m takhöjd.

Övre plan med allrum tillgång till balkong med vy över gårdsplan, tre sovrum varav ett masterbedrom och två utav dem har tillgång till större balkong på vardera sida, generösa utrymmen för loungegrupp etc. Relax med bastu, bubbelbad, dusch och wc även detta utrymme tillgång till balkong för svalkande kontrast till bastun.

Poolanläggning gjuten och murad 5x10 m inhägnad av smidesstaket byggdes i samband med uterummet -11.

För er som söker ett exklusivt hästgårdsboende ca 20 min från Mjärdevi - Välkomna!


Boarea
236 kvm
Driftkostnad
46 951 kr/år
Tomtarea
10.0485 ha
Rum
7 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
Linköping Gammalkils-unnerstad 5:3
Objekttyp
Hästgård
Såld
2016-05-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.