Search Menu
Bostaden är såld

Gammalkil / Krångestad Lövstaholm 1

Drömmen om modern hästgård uppförd-05 med herrgårdskänsla och två flyglar, påkostad poolanläggning samt egen damm med odlad fisk- och kräftfiske. Flyglar avser stall med fyra boxar, sadelkammare och verkstadsdel, den andra flygeln avser garage, verkstad och pannrum. Samtliga byggnader murade med putsad fasad och isolerade gjutna plattor. Stall invid fullstor utepaddock om 20x40 m. Välkomnande infart mellan de två inhägnade hästhagar omgivna av vitmålat staket. Arkitektritat hus med förhöjt väggliv, vitputsad fasad, svart glaserat tak, spröjsade fönster, dubbeldörr skapar här ett mcyket tilltalande intryck i fin omgivning. Entréplan med centrerad större hall med kapprum, intilliggande wc/dusch, kontor alternativt sovrum - passage till det vinterbonade uterummet även här med vattenburen golvvärme. Måttbeställ ek-kök med grantibänkskiva samt rostfriga vitvaror, matplats med plats för 6-8 pers.bord. Vardagsrum i fil med köket och tv-rum samt matplats i burspråk, stora fönsterpartier med vyer ut över den gröna lugna omgivningen. Skön vattenburen golvvärme på entréplan samt en härligt rymd med ca 2,85 m takhöjd. Övre plan med allrum tillgång till balkong med vy över gårdsplan, tre sovrum varav ett masterbedrom och två utav dem har tillgång till större balkong på vardera sida, generösa utrymmen för loungegrupp etc. Relax med bastu, bubbelbad, dusch och wc även detta utrymme tillgång till balkong för svalkande kontrast till bastun. Poolanläggning gjuten och murad 5x10 m inhägnad av smidesstaket byggdes i samband med uterummet -11. För er som söker ett exklusivt hästgårdsboende ca 20 min från Mjärdevi - Välkomna!

Gammalkil
Krångestad Lövstaholm 1
Final price: 7 000 000 kr
Enclosed: 236 kvm
Fastigh.bet: Linköping Gammalkils-unnerstad 5:3
Objekttyp: Hästgård
Inriktning: Hästgård
Totalareal: 11,15 ha
Sold: 2016-05-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gammalkil / Krångestad Lövstaholm