Egnahemsgatan 5

Egnahemsgatan 5

Slutpris

5 550 000 kr


Gottfridsberg— Linköping

Egnahemsgatan 5


Slutpris
5 550 000 kr

Gottfridsberg— Linköping

Drömhem i Gottfridsberg - Ett unikt tillfälle!

Nu ges äntligen chansen att förvärva denna charmiga 20-talsvilla i 1 1/2 plan med källare, belägen på attraktiv adress intill ostörd gata i omtyckta och barnvänliga Gottfridsberg, perfekt för familjen! Huset erbjuder en trevlig trädgårdstomt med fin växtlighet och olika typer av träd, buskar samt växter som medför en fin atmosfär under alla årstider. Perfekt för trädgårdsfestligheter, grillkvällar eller bara avkopplande stunder i det fria. Här erbjuds vidare ett rymligt dubbelgarage med tillhörande uppfart. Huset erbjuder generösa och välplanerade ytor och är smart utformat med trevliga sociala utrymmen på entréplan och sovrum på övervåningen. Den luftiga planlösningen i kombination med fina ljusinsläpp gör detta till ett mycket hemtrevligt boende att trivas i från första stund!

På husets entréplan finner vi ett bra kök med med gott om förvaringsutrymmen och bra arbetsytor med tillhörande matrum. Intill matrummet finner vi det rymliga vardagsrummet som med sina fina ljusinsläpp från två väderstreck bidrar till ett perfekt socialt utrymme att umgås i. På detta plan finns även en praktisk gäst-WC. På det övre planet finner vi två rymliga sovrum som båda erbjuder goda förvaringsmöjligheter där det ena har direkt access till husets trevliga balkong i soligt sydvästläge. Utöver detta finner vi på övervåningen även en praktisk klädkammare samt badrum. I källaren finns gillestuga med öppen spis (ej provtryckt), tvättstuga och pannrum.

Läge är allt och här bor ni med både ett lugnt och centralt sådant med närhet till universitetet, Gamla Linköping, Ryds motionscentrum, Vallaskogen och stadskärnan. I det direkta närområdet finns skolor, restauranger, matbutiker och annan närservice.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
121/51 kvm
Driftkostnad
31 752 kr/år
Tomtarea
565 kvm
Rum
5 rum
Såld
2023-10-08

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Egnahemsgatan såldes av oss 2023-10-08. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Egnahemsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.