Jaktstigen 9

Jaktstigen 9

Slutpris

4 050 000 kr


Asmundtorp— Landskrona

Jaktstigen 9


Slutpris
4 050 000 kr

Asmundtorp— Landskrona

Familjevilla med generösa sällskapsytor och härlig trädgård i söderläge

På utmärkt läge i populära Asmundtorp finner man denna väldisponerade 1,5-plansvilla med 4 sovrum och öppen planlösning. Den generöst tilltagna trädgården i solsäkert söderläge är smakfullt anlagd med en trivsam balans mellan häckar, fruktträd, stenläggning och stora grönytor. Därtill kan soliga dagar och sena kvällar avnjutas på det anlagda trädäcket, eller varför inte i det mysiga orangeriet med sin pittoreska framtoning och känsla.

Huset välkomnar med en ljus, inbjudande entré som öppnar upp sig såväl mot andra våning som mot husets sociala avdelning med ett generöst tilltaget kök, vardagsrum och matplats som kompletteras av ett sovrum, badrum och grovkök / tvättstuga. Genomgående gott, inflyttningsklart skick.

Ovanvåningen fördelas på ett väl tilltaget allrum som gränsar till ett större sovrum med klädkammare samt två mindre och ett rymligt badrum.

Uppfart med plats för ett par bilar samt garage och internet via fiber.

Attraktivt, barnvänligt område med lekplats och cykelväg hela vägen bort till skolan. Närhet till Asmundtorps skola F-9, ICA Nära och byns pizzeria. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Pågatåg mot såväl Helsingborg som Lund och Malmö. Större matbutiker och köpcentra i Landskrona nås inom några minuter med bil liksom motorvägen i såväl norr- som södergående riktning.



Välkommen på visning!


Boarea
161 kvm
Driftkostnad
33 400 kr/år
Tomtarea
675 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-07-28

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Jaktstigen såldes av oss 2021-07-28. Se alla våra försäljningar i Asmundtorp samt även på Jaktstigen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.