Kirsebergsgatan 7

Kirsebergsgatan 7

Slutpris

6 000 000 kr


Kirseberg— Malmö

Kirsebergsgatan 7


Slutpris
6 000 000 kr

Kirseberg— Malmö

Fantastiskt gathus byggt 1870 i idylliska kvarter

På bästa möjliga läge, i hjärtat av ett av Malmös mest idylliska kvarter, ligger detta vackra gathus byggt 1870, med en härlig trädgård.

Charmiga gathus finns det en del av i Malmö, men det är väldigt få som kan erbjuda allt som detta gathus kan stoltsera med! För det första så är huset relativt stort för att vara ett gathus, 119 kvm och dessutom finns här ett riktigt stort gårdshus om ca 50 kvm!

Invändigt möts man av en rustik och vacker känsla, där massiva furugolv möter vackra takbjälkar och en eldstad på vardera våning. Rymligt kök med skafferi samt två möjliga matplatser på denna våning, beroende på hur många sittande man vill kunna vara eller om man skulle vilja ha en vardagsrumsdel även här nere. Den vackra kaminen i centrum av rummet är inte bara tjusig att titta på, dess placering gör också att hela huset effektivt värms upp om man eldar i den.

På nedervåningen finns även två sovrum eller arbetsrum samt ett badrum. En trappa upp möts vi av ett helt fantastiskt allrum, där ljuset flödar från fönster åt olika håll, det är öppet upp till nock, synliga takbjälkar och även här finns en vacker kamin. Sovrummet stoltserar med ett fönsterparti mot den fina trädgården samt en stor klädkammare, som även skulle kunna göras om till ett litet sovrum eller arbetsrum. Även på denna våning finns ett generöst tilltaget badrum.

Trädgården är verkligen en oas med massor av grönska, bästa möjliga solläge, med sol från morgon till solnedgång och dessutom är trädgården nästintill helt fri från insyn. På baksidan av tomten har man en egen, väl tilltagen parkeringsplats som man når från Källargatan och här kan man parkera en stor bil eller klämma in två små bilar. Gårdshuset inhyser bl.a tvättstuga, bastu och vedbod, men till största del tjänstgör det som förråd, vilket är synd då här verkligen finns en enorm potential olika användningsområden. Det är inte ofta som det kommer ut så här idylliskt hus till salu och ännu mer sällan med alla de bra attribut som detta hus bjuder på!

Att bo på Kirseberg är lite som att bo på landet men ändå i stan, med bekvämt cykelavstånd till centralstationen och Malmö city. På bara några minuter med cykel befinner du dig på Värnhemstorget/Entré där det finns ett stort utbud av affärer och restauranger. Bara några minuters promenad från huset har Skånetrafiken nyligen öppnat en tågstation, Malmö Östervärn, vilket gör det lätt att pendla både till Köpenhamn, Lund eller andra orter.


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
31 690 kr/år
Tomtarea
302 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-09-10

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna parhus på Kirsebergsgatan såldes av oss 2023-09-10. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kirsebergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.