Majgatan 13

Majgatan 13

Slutpris

4 300 000 kr


Kulladal— Malmö

Majgatan 13


Slutpris
4 300 000 kr

Kulladal— Malmö

20-tals villa med insynsskyddad tomt på härliga Kulladal!

Välkommen till detta tidstypiska 20-talshus beläget på Majgatan på barnvänliga Kulladal. Fastigheten bjuder 117 välplanerade kvm och källare. Planlösningen är optimal, med den privata delen på ovanvåningen med tre sovrum och toalett. På entréplan återfinns de sociala ytorna. Med husets hjärta, vardagsrummet, centralt beläget. Detaljerna i vardagsrummet är tidstypiska så som burspråk, rymlig matplats och öppen spis. I detta rum sammanlänkas inomhus- och utomhusmiljö via de vackra altandörrarna i glas. Hallen och badrummet är tillbyggda 2004, kök med matplats samt liten toalett är även beläget på detta våningsplan. I källare finns bastu, dusch, gästrum, tvättmöjligheter och förvaring.

En insynsskyddad och lummig trädgård med en lantlig stil mitt i stan att trivas i. Trädgården har 100 år gamla träd och växter. Här finner ni bl.a 4 olika fruktträd, olika sorters bär som är goda att njuta av tillsammans med frukostfilen. Växterna är planterade så att det ska blomma året runt. Det finns blommor från forsythia släktet, rosor, påskliljor, tulpaner, syren, fläder, snödroppar och många fler. På den stenbelagda framsidan kan man avnjuta sitt kaffe i en skön stol eller en soffa. Möjlighet till uppställningsplats för 1-2 bilar på framsidan.

Kulladal är ett lugnt och grönskande område precis utanför stadspulsen. I närområdet finns förskolor, skolor, närbutik, köpcentrum, restauranger, caféer, goda busskommunikationer bl.a till Hyllie station, Malmö City och mycket, mycket mer. Dessutom optimalt läge för den bilburna pendlaren med närhet till både Yttre och Inre Ringvägen.
Detta är ett hem man förälskas i samma ögonblick som man kliver innanför dörren. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
117/70 kvm
Driftkostnad
43 674 kr/år
Tomtarea
760 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-13

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Majgatan såldes av oss 2023-09-13. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Majgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.