Sök Meny
Såld

Yngsjö - Yngsjö- Furuboda / Strandskogsvägen 75

Vilket läge! På första parkett mot havet och stranden ligger denna västkuststuga byggd 1990! Villan bjuder oss på 3 sovrum, badrum, kök med fin matplats vid fönstret. Härligt vardagsrum med fönster mot havet. Överbyggd veranda och flera trädäck och fina uteplatser runt huset. En stor och rejäl källare under huset, ca 2,40 m i tak. Här finns förråd, snickarbod och tvättstugan. Villan är besiktigad. Ett underbart läge, inbäddat i sanddynen och skogen. Tänk att vakna upp och bara gå ner till havet för ett morgondopp med kaffet i handen! Varmt välkommen på en personlig visning!

Yngsjö / Yngsjö- Furuboda
Strandskogsvägen 75
Slutpris: 5 700 000 kr
Boarea/biarea: 67/13 kvm
Driftkostnad: 13 800 kr/år
Tomtarea: 1387 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-10-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Yngsjö / Strandskogsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.