Search Menu
Såld

Yngsjö - Yngsjö- Furuboda / Strandskogsvägen 75

Vilket läge! På första parkett mot havet och stranden ligger denna västkuststuga byggd 1990! Villan bjuder oss på 3 sovrum, badrum, kök med fin matplats vid fönstret. Härligt vardagsrum med fönster mot havet. Överbyggd veranda och flera trädäck och fina uteplatser runt huset. En stor och rejäl källare under huset, ca 2,40 m i tak. Här finns förråd, snickarbod och tvättstugan. Villan är besiktigad. Ett underbart läge, inbäddat i sanddynen och skogen. Tänk att vakna upp och bara gå ner till havet för ett morgondopp med kaffet i handen! Varmt välkommen på en personlig visning!

Yngsjö / Yngsjö- Furuboda
Strandskogsvägen 75
Final price: 5 700 000 kr
Enclosed: 67/13 kvm
Running costs: 13 800 kr/år
Plotarea: 1387 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-10-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Yngsjö / Strandskogsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.