Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Harberget / Skolbacken 50

Välplanerat radhus med centralt läge i Sigtuna Stad. Stor träaltan med markis samt eftermiddags- och kvällssol. Låga driftskostnader och lättskött liten tomt. På radhusgaveln finns ett yttre förråd. Garage med elstyrd port finns i länga. Radhuset som är i två plan har bad- eller duschrum på båda plan. Trevlig liten stenlagd uteplats med morgonsol vid entrén. På entréplan finns en hall med tåligt klinkergolv, ett kök med matplats, duschrum med tvättutrymme och ett vardagsrum med utgång till träaltan med västerläge. På övre plan finns tre rum, ett badrum, en stor klädkammare och en lucka med stege till en vind med förvaringsutrymme. Uppvärmning sker via fjärrvärme och kostnaden ingår i samfällighetsavgiften. I denna avgift ingår även varmvatten, garage, förråd, VA, hushålls- och grovsopor, kabel-TV (basutbud), snöröjning och sandning. Internet från ComHem. Bekvämt gångavstånd till stadskärnan, flera skolor, sim- och sporthall och Harbergets fina strövområden.

Sigtuna / Sigtuna - Harberget
Skolbacken 50
Final price: 3 630 000 kr
Enclosed: 101 kvm
Running costs: 36 899 kr/år
Plotarea: 112 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Skolbacken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.