Slånbärsvägen 1

Slånbärsvägen 1

Slutpris

4 000 000 kr


Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Slånbärsvägen 1


Slutpris
4 000 000 kr

Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Fint parhus med inredd vind!

Mycket fint parhus, byggt 2001, med flera fördelar: inredd vind, carport invid huset, inglasat uterum m.m.

Entréplan med ljus och öppen planlösning. Rymlig hall med klinkers med golvvärme samt fönster. Invid hallen finns badrum.

Köket är ljust och med omväxlande ek- samt vita luckor och har ett rund öppning som vetter mot vardagsrum. Kök med fräscha vitvaror, arbetsbänk i ek samt ljust kakel som stänkskydd.

Vardagsrummet har höga fönster samt utgång till inglasat uterum i sydväst läge och en vitmålad trapp till övre plan.

På övre plan finns tre sovrum med ekparkett, ett helkaklat badrum med fönster samt en klädkammare med praktisk inredning. Samtliga rum som vetter åt söder har markiser.

I detta hus är även vinden inredd med ett stort allrum med ekparkettgolv, vitmålad träpanel i tak med infällda spotlights samt fönster med mörkläggnings- och plisségardiner.

Vattenburen fjärrvärme med golvvärme på hela entréplan ger en bra boendemiljö. Modernt hus med effektiv isolering och uppvärmning vilket ger låga månadskostnader.

Insynsskyddad tomt med gräsmatta samt häck och staket mot gatan. Huset skiljer sig åt från de övriga i samfälligheten genom den något större tomtarean och hörnläget, som ger en tydlig villakänsla.
Vid detta hus ligger även carporten, med vidbyggt förråd intill huset. Loft på carporten kan användas för förvaring.

I närområdet finns hållplats för SL-buss, flera förskolor och skolor, sport- och simhall, naturområden samt fina promenadvägar till Mälaren och Sigtuna Stad.


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
36 660 kr/år
Tomtarea
258 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-07-29

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna parhus på Slånbärsvägen såldes av oss 2016-07-29. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Slånbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.