Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Pilsbo / Slånbärsvägen 1

Fint parhus med inredd vind!

Mycket fint parhus, byggt 2001, med flera fördelar: inredd vind, carport invid huset, inglasat uterum m.m. Entréplan med ljus och öppen planlösning. Rymlig hall med klinkers med golvvärme samt fönster. Invid hallen finns badrum. Köket är ljust och med omväxlande ek- samt vita luckor och har ett rund öppning som vetter mot vardagsrum. Kök med fräscha vitvaror, arbetsbänk i ek samt ljust kakel som stänkskydd. Vardagsrummet har höga fönster samt utgång till inglasat uterum i sydväst läge och en vitmålad trapp till övre plan. På övre plan finns tre sovrum med ekparkett, ett helkaklat badrum med fönster samt en klädkammare med praktisk inredning. Samtliga rum som vetter åt söder har markiser. I detta hus är även vinden inredd med ett stort allrum med ekparkettgolv, vitmålad träpanel i tak med infällda spotlights samt fönster med mörkläggnings- och plisségardiner. Vattenburen fjärrvärme med golvvärme på hela entréplan ger en bra boendemiljö. Modernt hus med effektiv isolering och uppvärmning vilket ger låga månadskostnader. Insynsskyddad tomt med gräsmatta samt häck och staket mot gatan. Huset skiljer sig åt från de övriga i samfälligheten genom den något större tomtarean och hörnläget, som ger en tydlig villakänsla. Vid detta hus ligger även carporten, med vidbyggt förråd intill huset. Loft på carporten kan användas för förvaring. I närområdet finns hållplats för SL-buss, flera förskolor och skolor, sport- och simhall, naturområden samt fina promenadvägar till Mälaren och Sigtuna Stad.

Sigtuna / Sigtuna - Pilsbo
Slånbärsvägen 1
Final price: 4 000 000 kr
Enclosed: 127 kvm
Running costs: 36 660 kr/år
Plotarea: 258 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Slånbärsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.