Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Näsbypark / Slottsvägen 32

Välkommen till en smakfull och elegant inredd gavellägenhet med egen ingång och fungerande öppen spis. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Ny köksinredning i vitt från Pickyliving. Moderna rostfria vitvaror med bl.a vinkyl. Lägenheten erbjuder även två sovrum varav ett med platsbyggd garderobslösning. Modernt inrett badrum i svart och vitt med tvättstapel. Till lägenheten hör även en trädäckad terrass i söder mot gården inramad med träräcke och insynsskydd mot grannen. Föreningen har en stor gemensam trädgård med gräsmatta. Här bor ni i ett attraktivt läge mitt i Näsby Parks villaområde med direkt närhet till badplats, natur och sjöliv. Promenadavstånd till Näsby Parks Centrum med bra kommunikationer via buss samt Roslagsbanan till Östra Station. Näsbyvikens småbåtshamn ligger också i området och angränsar till Näsby Slott med fina parkområden. Juridisk person accepteras! Missa inte chansen att förvärva en exklusiv lägenhet med radhuskänsla i vacker villaidyll!

Täby / Näsbypark
Slottsvägen 32
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 78 kvm
Community fee: 4 066 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Slottsvägen