Search Menu
Bostaden är såld

Härnösand - Härnön / Brännavägen 30

Missa inte denna superchans till ett bra och billigt boende!

Varmt välkomna till Brännavägen 30! Här väntar ett rymligt och bekvämt boende med barnvänlig innergård. Invändigt väntar en ljus och fräsch boendemiljö med helt nyrenoverat modernt kök, 4 sovrum, två toaletter, vardagsrum och en härlig balkong med plats för möbler. Detta är ett mycket uppskattat bostadsområde där omgivningen präglas av lugn och harmoni. Huset har en egen innergård med liten trädgårdstäppa. Det ingår även en garageplats i länga. Bo i radhus med villakänsla och slipp bekymmer med yttre underhållsansvar. Vilket ger tid över till annat som ger livskvalité. Tryggt och bekvämt! Välkommen till visning / Ester

Härnösand / Härnön
Brännavägen 30
Final price: 1 225 000 kr
Enclosed: 116/18 kvm
Running costs: 39 140 kr/år
Plotarea: 151 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Härnösand / Brännavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.