Search Menu
Bostaden är såld

Härnösand - Brännan / Brännavägen 108

Optimalt planerade 3:a i toppskick med en underbar balkong i söderläge!

Med ett fantastiskt läge högst upp i huset kan vi nu erbjuda dig denna fina och ljusa lägenhet som ligger på gaveln. Vilket ger bostaden ett generöst ljusflöde och man får en luftig och härlig känsla över bostaden. Inte nog med att lägenheten är ljust inredd och med smakfulla materialval så finns här en klädkammare, renoverat duschrum med tvättmaskin, vardagsrummet som är lättmöblerat och har utgång till en underbar balkong i söderläge. Två rymliga sovrum samt köket som ger en skön känsla undertiden man sköter matlagningen, köket är utrustat med bla inbyggt vinställ, diskmaskin och kombinerat kyl & frys med ismaskin. Trevlig förening med god ekonomi. Lugnt men central läge med närhet till det mesta. Välkommen hem till denna ljusa och optimalt planerade 3:a i toppskick. Denna lägenhet måste ses!

Härnösand / Brännan
Brännavägen 108
Final price: 550 000 kr
Enclosed: 77,5 kvm
Community fee: 3 531 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västernorrland / Härnösand / Brännavägen