Gustaf Janssons väg 5

Gustaf Janssons väg 5

Slutpris

9 000 000 kr


Söndrum / Havssidan— Halmstad

Gustaf Janssons väg 5


Slutpris
9 000 000 kr

Söndrum / Havssidan— Halmstad

På ett skyddat läge med pool och havsutsikt

Det här är ett hus lätt att älska av många anledningar och har alla attribut för att kallas för lyxvilla! Adressen är hett eftertraktad på marknaden vilket är lätt att förstå för här på Gustaf Janssons väg 5 bor man på första parkett från havet. Grymt poolhäng och solhäng i snyggt format. Allt med rätt väderstreckning så att solen tar för sig mer och mer på eftermiddagen. Vid regn torrsitter man både under takutsprång och i inglasat uterum. Huset om cirka 178 kvm i två plan har sin sociala ambition helt koncentrerad till entréplan. Väl tilltagna ytor, påkostade materialval både här och där och en del speciallösningar där emellan. Det kanske mest utmärkande är nog vardagsrummet, proportionerna imponerar verkligen. En trappa upp ett allrum och som det ser ut idag två väl tilltagna sovrum - finns utrymme för att dela av ett av dem och göra om till två. Lägg till en rätt kaxig utsikt över havet så har man bilden klar för sig!

Att bo underhållsfritt har alltid sina praktiska uppsidor och här har nuvarande ägare förfinat enkelheten både snyggt och klokt. Framtida trädgårdsbeting kommer vara i princip obefintligt som det ser ut idag. Man kan koncentrera sig på barnens hopp och lek på gatan eller borta på allmänningen och fotbollsplanen. Ett hus som tar för sig och inte lämnar någon oberörd, kom och låt dig imponeras du också!


Boarea/biarea
178/41 kvm
Driftkostnad
27 204 kr/år
Tomtarea
1 044 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Gustaf Janssons väg såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Gustaf Janssons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.