Näckrosvägen 6

Näckrosvägen 6

Slutpris

6 000 000 kr


Söndrum— Halmstad

Näckrosvägen 6


Slutpris
6 000 000 kr

Söndrum— Halmstad

Renvoverad 40-talare med gårdskänsla

Mitt i Söndrum liggel denna vackra och högst charmiga villa byggd 1943. Första intrycket är smått magiskt med en singelbelagd uppfart där en ståtlig Magnolia och Hängbjörk fångar ögat och tillsammans bjuder på ett ljuvligt första intryck! Tankarna går tillbaka till 40-talet och den lantliga omgivning som Söndrum bestod av just där och då. Villan har en vacker vit träfasad av lockläktpanel med gröna knutar och ett rött tegeltak täckt med Slottsmölletegel. Fastigheten har vårdats av enbart två ägare genom alla år och utstrålar ett utmärkt skick med flera moderna och smarta lösningar.

Villan är mer eller mindre totalrenoverad och uppvisar idag en hög standard. Man har bytt tak och fasad, tilläggsisolerat, bytt alla vatten- och avloppsledningar, helt ny el i hela huset, dränerat runt källaren, bytt alla fönster till 3-glas isolerfönster, installerat bergvärme, solceller och solfångare, skapat en härlig utemiljö med pool och SPA-bad, byggt ett stort dubbelgarage med en intilliggande gäst-/uthyrningslägenhet. Här finns även elbilsladdare, två robotgräsklippare och fiber. Ja, listan kan göras lång!

Invändigt väntar ett entréplan med två sovrum, badrum, kök, vardagsrum och ett utbyggt vinterisolerat uterum som är integrerat med huset. En trappa upp är det idag kontor/allrum och ett sovrum som tidigare var delat i två mindre barnrum. Övre plan är en inredd vind så takhöjden är lägre! Källaren är så bra en äldre källare kan bli. Oorganiska material, klinkergolv, badrum, förrådsutrymmen, pannrum mm. Fräsch!

Vi märker att det är ägare som verkligen tar hand om och älskar sitt hus. Vi förstår varför.

Varmt välkomna till Näckrosvägen 6!


Boarea/biarea
134/118 kvm
Driftkostnad
40 326 kr/år
Tomtarea
909 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-07-13

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Näckrosvägen såldes av oss 2023-07-13. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Näckrosvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.