Bryggeribacken 12

Bryggeribacken 12

Slutpris

1 520 000 kr


Härnön— Härnösand

Bryggeribacken 12


Slutpris
1 520 000 kr

Härnön— Härnösand

Välplanerat kedjehus

Välkommen till ditt drömhem på den perfekta platsen! Detta välplanerade kedjehus erbjuder dig inte bara komfort och bekvämlighet, utan även fantastiska möjligheter att njuta av både utomhus- och inomhuslivet.

Låt oss börja med utomhusutrymmet. Här har du en underbar uteplats där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med familj och vänner. Men det är inte allt - det finns också en inglasad balkong där du kan koppla av och njuta av frisk luft och vacker utsikt, oavsett väder.

Läget på denna bostad är verkligen perfekt för en barnfamilj. Belägen på en återvändsgata med lite trafik ger det en trygg och lugn miljö för dina barn att leka och utforska. Dessutom finns det gång- och cykelvägar direkt till Gerestaskolan, skidbacken och stadens centrum.

När du kliver in i huset kommer du att bli imponerad av den välplanerade och väldisponerade planlösningen. Varje kvadratmeter är optimerad för att ge dig maximal funktionalitet. Du hittar rymliga och ljusa rum, perfekt för både vardagsliv och underhållning. Den öppna layouten ger en känsla av rymd och möjlighet att skapa olika avdelningar som passar dina behov.

Tveka inte att ta chansen att bli ägare till detta fantastiska hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själv fördelarna med att bo i denna underbara fastighet. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya drömhem!


Boarea/biarea
145/6 kvm
Driftkostnad
38 327 kr/år
Tomtarea
679 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-07-26

Mäklarhuset Härnösand

Denna kedjehus på Bryggeribacken såldes av oss 2023-07-26. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Bryggeribacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.