Lundbovägen 69

Lundbovägen 69

Slutpris

4 500 000 kr


Granlo— Sundsvall

Lundbovägen 69


Slutpris
4 500 000 kr

Granlo— Sundsvall

Unikt tillfälle - Stor och rymlig villa i populära Granlo

Varmt välkomna till denna trevliga, mycket rymliga villa i två plan, lugnt beläget i populära Granlo. Det är sällan en av dessa villor är till salu, dessutom lugnt beläget längst in på gatan. Huset är stort och rymligt och har ett soligt läge söderut och västerut. Från den stora balkongen och uteplatsen kan man njuta av den fina utsikten över naturen. Här är det mycket nära till elljusspår där man kan gå/springa eller åka skidor vintertid.

Trevlig, uppväxt trädgårdstomt med plats för uteplatser. Bostaden upplevs ljus och välkomnande och har delvis flexibel planlösning för den som vill justera rummens layout och storlek. Bland de större renoveringarna kan bl a nämnas installation av bergvärme, fiber, dränering, renoverat badrum och toalett samt omläggning av tak.

I lugna Granlo finns en hel del fina naturområden och parker, livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, pizzeria, minigolfbana m m. Det är också nära till förskolor samt skog och mark och det är bra kommunikationer med buss in till centrum. Här har ni promenad- och cykelavstånd in till Sundsvalls centrum och här finns plats för både den stora och lilla familjen att trivas. På några minuter når ni Sundsvalls centrum med cykel eller bil.

För er som har barn i skolåldern är Granlo ofta populärt då man har barn på Högoms skola, Bergsåkers skola eller Engelska skolan då det är cykelavstånd till alla tre skolorna.

Bostaden annonseras som "Kommande försäljning".
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Välkomna med er intresseanmälan.


Boarea/biarea
134/120 kvm
Driftkostnad
56 158 kr/år
Tomtarea
1 327 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2023-09-27

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Lundbovägen såldes av oss 2023-09-27. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Lundbovägen.

Boka värdering

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.