Storgatan 68 / Västermalm / Sundsvall

Centralt belägen bostadsrättslokal

Slutpris
575 000 kr
Avgift
7 912 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2020-02-25
Bostaden är såld!

Denna lokal på Storgatan såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Storgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjliget för dig som bedriver egen verksamhet och söker centralt läge med låga månadskostnader.
Lokalen om 138,5 kvadratmeter erbjuder öppen planlösning och moderna ytskikt. Ytan går att anpassa till en mängd verksamheter, i nuvarande utformning är butik mycket lämplig.
God exponering med stora skyltfönster och ett utmärkt läge i centrala Sundsvall med gång och cykelväg intill. I direkt anslutning till lokalen finns stopzon för bilar. Bostadsrättsföreningen förbehåller sig rätten att godkänna verksamhet som skall bedrivas i lokalen.

Garage tillgängligt för köparen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västermalm

Västermalm är en stadsdel väster om Sundsvalls centrum. I Väster gränsar Västermalm mot Selångers församling och Granlo, i öster mot stadskärnan i form av Stenstaden och Norrmalm, i söder mot Nacksta och i norr avgränsas stadsdelen av bergbranten upp mot Norra Stadsberget. Västermalm innefattar stadsdelsområdena Västhagen och Åkroken, samt Bünsowska tjärnen.

Service

I området finns gym "Ego", restauranger, pizzeria "Pizza city", hamburgerrestaurang Big Boy, bröllopsbutik, skönhetssalong, fotograf och bageri.

Fritid

I området finns Sporthallen som erbjuder möjlighet till arenasporter som basket, handboll, innebandy. I anläggningen finns även ett antal kraftsportföreningar representerade. Arenan är också lämplig för konserter med en publik på upp till 2500 personer eller för mindre mässor. I byggnaden finns även Himlabadet som erbjuder inomhus- och utomhusbad samt äventyrsbad. Tonhallen ligger i närheten och är en konsert- och kongresshall med teknik, akustik, scen och publikvänlighet som gör den till ett centrum för kulturarrangemang av olika slag.

Kommunikation

Möjlighet att kliva av och på tåget vid tågstationen "Västra station". Västermalm ligger i promenadavstånd från Stenstan och stadskärnan men det finns även goda bussförbindelser här.

Familjeliv

I området finns Sundsvall gymnasieskola Västermalm och Åkersvik, Internationella Engelska skolan (grundskola), Mitt universitetets Sundsvall campus och folkhögskola.

Liknande bostäder i närheten