Våra tjänster

Vi har lång erfarenhet av fastighetstransaktioner


 

Mäklarhuset Kommersiella erbjuder kvalificerad rådgivning om allt som rör fastighetsrelaterad verksamhet – från värdering och analys av säljobjekt till fastighetstransaktioner. Med kunskap, engagemang och tydlig kommunikation är vi med hela vägen från värdering till avtalsskrivning och avslutad affär. Vårt mål är att nå en uppgörelse som är gynnsam för både säljare och köpare.

Vi skräddarsyr våra uppdrag efter era behov

Vi förmedlar industri- och kontorsfastigheter, tomter, hyreshus, uthyrning av lokaler och fastigheter i alla storlekar på den svenska fastighetsmarknaden. Vi företräder även fastighetsägare och hyresgäster vid ombildning av hyresrätter till bostadsrätter.

Vi har ett brett kontaktnät för de typer av tjänster som vi vet behövs vid en fastighetsaffär t.ex. inom juridik, revision, kapitalplacering, skatterådgivning, energikonsulter. Oavsett om ni ska köpa eller sälja, anlitar ni oss så ser vi till att det blir en effektiv och lyckad fastighetsaffär.

Mäklarhuset Kommersiella erbjuder dig som kund
  • Värdering och analys av din fastighet som säkerhetsställer att positioneringen blir den bästa inför försäljning.

  • Analys av marknaden och marknadsföring med aktiviteter riktade mot rätt målgrupp för att skapa ett stort intresse kring fastigheten. På det sättet tror vi på att nå bästa möjliga försäljningspris.

  • Professionell rådgivning genom hela processen till avslutad affär.


Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.