Mäklarhuset Fjällen

Vi är en specialenhet inom Mäklarhuset som säljer fjällnära bostäder och tomter. Här hittar du många unika fastigheter som nu eller snart är till försäljning. Våra fjällnära mäklarkontor är experter på sitt område och är alltid väl uppdaterade om bostadsmarknaden. Som säljare får du tillgång till en av branschens största, rikstäckande och mest aktiva kundregister, smart marknadsföring i flera kanaler för en lyckad bostadsaffär.

Våra fastighetsmäklare hjälper dig mer än gärna att hitta rätt i utbudet av bostadsrätter, andelslägenheter, fjällstugor, fritidshus och hus i svenska fjällen. Oavsett om du letar din drömbostad eller går i säljtankar, prata med oss. Vi finns alltid nära till hands.

Köpa hus i fjällen – 5 saker att tänka på

Drömmen om stugan på fjället, låt den bli sann! Men läs detta först så att din investering blir precis så hälsosam och stärkande som du vill!

Vi hjälper dig till en bra affär

Att sälja eller köpa en bostad är inget man gör varje dag. För oss på Mäklarhuset är det viktigt att alla parter blir nöjda med affären och känner sig trygga genom hela processen.

Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela processen. Hos oss får du en modern, smart heltäckande mäklartjänst. Vi är ärliga, lyhörda och tillgängliga när våra kunder behöver oss. Vi arbetar inte utifrån en mall, utan efter kundernas önskemål. Detta har resulterat i att vi år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass.

Vi på Mäklarhuset förmedlar samt värderar alla typer av bostäder, villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och fastigheter från norr till söder. Vi erbjuder alltid dig en fri muntlig värdering av din nuvarande bostad. En värdering sker helt utan förpliktelser.

Läs mer
Våra fjällkontor
Ska du sälja eller vill veta mer om vår fjällverksamhet?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Kontakta oss

Fastighetsmäklare som kan fjällen

Fjällen har en särskild lockelse och bjuder storslagna upplevelser året om. Det är en plats med ett lika självklart tempo som lugn. Att köpa fjällstuga blir allt mer populär och hos många spirar drömmen om ett eget boende i våra vackra fjäll. Det har inneburit en stark utveckling för bostadsmarknaden i de svenska fjällen de senaste åren.

Våra fastighetsmäklare har stor kunskap och är specialister med lång erfarenhet av att förmedla bostäder i svenska fjällen. Varje affär är unik för oss och vi strävar självklart efter att varje köpare och säljare ska känna sig trygg genom en framgångsrik bostadsaffär. Därför skräddarsyr vi våra uppdrag efter dina enskilda behov. Oavsett vilket kontor du vänder dig möter du engagerade mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen till en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta våra mäklare

Vill du veta vad din bostad är värd, hur prisutvecklingen eller intresset för att köpa i just ditt område ser ut, kontakta oss för en fri värdering. Du kan också be om en smart bevakning som håller dig uppdaterad med bostäder som matchar dina kriterier och önskemål. Välkommen till Mäklarhuset Fjällen.

Specialister för boenden i svenska fjällen, utland och andra fritidsboenden

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.