Sälja bostad

Att sälja sin bostad är en av livets största affärer. Varje år hjälper vi på Mäklarhuset tusentals människor att sälja sina bostäder. Hos oss får du en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Oavsett hur din bostadsdröm ser ut gör vi allt för att du ska göra en lyckad bostadsaffär. 
Därför är Mäklarhuset det smarta valet
Effektiv marknadsföring
Med träffsäker annonsering i rätt kanaler, vid rätt tillfälle får du fler möjliga köpare och ökar chanserna att nå ett högre slutpris.
Optimerad bostadsupplevelse
Med den senaste tekniken erbjuder vi service och bostadsupplevelser som sticker ut och gör skillnad.
Nöjdare kunder
Lång historik av hög kundnöjdhet – både bland säljare och köpare.

Din mäklare guidar dig tryggt genom hela affären

Att sälja sin bostad är inget man gör varje dag. Vi vet att du som säljare har många saker att ta ställning till, både känslomässigt såväl som ekonomiskt. Hur ser marknaden ut? Ska jag renovera innan jag säljer? Hur mycket får jag över till min nya bostad? Därför finns vi alltid nära till hands för att svara på dessa frågor. Varje affär utgår från dina behov och önskemål. Tillsammans utvecklar vi en effektiv och trygg säljplan för en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper dig förverkliga bostadsdrömmen. Mäklarhuset arbetar ständigt med att skapa och utveckla nya smarta tjänster och lösningar, för att förenkla för den som ska sälja sin bostad. Och med ett stort och rikstäckande register med potentiella köpare i kombination med maximal marknadsföring av din bostad, ser vi till att din bostad syns där spekulanterna finns. Men självklart försöker vi hjälpa dig med just dina önskemål och behov. Vår uppgift är att du skall känna dig trygg och nöjd när du ska sälja din bostad! Boka en muntlig kostnadsfri värdering redan idag. 

Så här maximerar vi din försäljning

Idag kollar 78 procent av alla svenskar på bostäder online minst en gång i veckan. Och varannan anser att upplevelsen online är lika viktig som upplevelsen på en fysisk visning. Lägg därtill att var tredje person anser att digitala verktyg som gör det möjligt att individanpassa bostaden påverkar deras intresse för bostaden. Därför är våra tjänster optimerade för att din bostad ska sticka ut på nätet och få den uppmärksamhet den förtjänar på en allt mer digital bostadsmarknad. Kontakt din lokala mäklare så berättar vi mer.

Värdeindikatorn hjälper dig att hålla koll på prisutvecklingen

Oavsett om du går i säljtankar eller inte, så kan det vara roligt och intressant att få en bild av vad din bostad kan vara värd på bostadsmarknaden Med Värdeindikatorn kan du följa hur värdet på din bostad utvecklas över tid. Boka en fri värdering av din bostad så kopplar Värdeindikatorn åt dig. Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte till något. Ett smart och smidigt sätt att hålla koll på sin kanske livs största investering.

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?

Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Hur går en försäljning till?

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och väl förberedd under hela processen. Säljguiden hjälper dig att förstå hur en bostadsförsäljning kan gå till.

 
Trygga, smarta visningar

Vi vet hur viktig visningen är, därför arbetar vi smartare och mer kvalitativt för att skapa goda förutsättningar för en lyckad budgivning.

 
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.