Bostadspresentationen

Säljarens bilder

 
 

Med hjälp av dina vänner och bekanta kan du få ännu bättre betalt för bostaden. Vänner är bra till mycket. Nu även när du ska sälja din bostad.  Berätta din historia om hur det är att bo i ditt hem, ladda upp egna bilder och bjuda på guldkorn i ditt område gör köparna extra nyfikna på just din bostad. Därefter delar du din bostadssida i dina egna sociala medie-kanaler och ber dina vänner att kommentera ditt inlägg och dela det vidare. Då aktiverar du ditt eget, dina vänners, bekantas och familjs nätverk och på så vis får du maximal räckvidd på din bostadssida. Och till ett högre pris. Säljarens bilder - vår smarta lösning för ditt sociala nätverk.

 

Som ett komplement till mäklarens beskrivning har du som säljare möjligheten att ge köparna en större inblick och en mer personlig beskrivning av ditt hem. Berätta om saker som mäklaren inte har kännedom om. Dela med om hur bostaden har fungerat att bo i och varför just din bostad är mysig och trevlig. Tipsa om dina bästa guldkorn i området och varför ni uppskattar dem så mycket. 

Maxa bostadsförsäljningen med hjälp av dina vänner
Genom att ladda upp dina egna bilder och filmer, bjuda på minnen och insidertips från platser i området, och därefter be alla i ditt sociala nätverk att göra likadant, väcker du ett helt annat intresse för din bostad hos en blivande köpare. Som förstås kan vara en vän till en vän utan att du vet om det. Med Säljarens bilder lockar du fortare fler intresserade än med en vanlig annons.

Innehållet du lägger till kommer att publiceras på din bostadssida på maklarhuset.se. Säljarens bilder är mycket populärt och uppskattas av spekulanten som får en inblick hur det är att bo i just din bostad.

 
Så här gör du
  • Din mäklare skickar en inbjudan till att skapa och aktivera din egen personliga Säljarens bilder-sida.

  • Från Min sida kan du skapa eget innehåll till bostadspresentationen. Ta hjälp av bilder som du sparat genom åren som du bott där.

  • Därefter delar du din bostadssida i dina egna sociala medie-kanaler. Sedan ber du din famlilj, vänner och bekanta att kommentera och dela ditt inlägg.

Fördelar med Säljarens bilder 
 

1

Fler till visningen


Med en personlig beskrivning väcker du ett helt annat intresse och nyfikenhet för din bostad hos en blivande köpare.

2

Fler budgivare


Ökar chanserna att nå ett högre slutpris och göra en lyckad bostadsaffär. 

3

Ökad räckvidd


 

Via dina vänners, bekantas och familjs nätverk maximerar du räckvidden för din bostadssida.


Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.