Ökad räckvidd med bostadsportalen Boneo


 

Boneo.se är Sveriges moderna sajt för bostadsannonsering och startades av fastighetsmäklare för att skapa nya och smartare sätt att hitta fler potentiella köpare till de bostäder vi förmedlar. Bakom Boneo står Mäklarhuset och 6 andra stora mäklarbyråer. Syftet är att erbjuda en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja eller köpa en bostad. 


Idag hittar man bland annat bostäder till salu över hela Sverige, kommande bostadsförsäljningar, nyproduktion, utlandsobjekt och kommersiella fastigheter på sajten. Förutom att Boneo ser till att säljare och köpare möts, vill de också vara en inspirationskälla för dig som trivs i din nuvarande bostad, och guida dig till ditt drömhem.

I alla våra marknadsföringspaket ingår alltid annonsering på boneo.se.  

Så här får du ökad räckvidd på Boneo
  • Din bostad marknadsförs som till salu på Boneo. Mer än hälften av besökarna ska köpa bostad inom 6 månader.

  • Det ingår extra marknadsföring på Facebook och Instagram mot rätt målgrupper. Boneo väntar inte på att köparen ska hitta din bostad,utan använder smarta algoritmer för att hitta målgrupper och personer som är intresserade av just din bostad. Bl.a. annonseras bostäderna mot spekulanter som nyligen varit på visning på en liknande bostad, oavsett vem som var ansvarig mäklare på det specifika objektet.

  • Annonseringstjänsten ”På G” hos Boneo kan skapa ett köparintresse även om du inte är riktigt redo att sälja just nu.

  • Via Boneos automatiska bevakningsmail skickas din bostad ut till Sveriges största spekulantregister med aktiva köpare, som visat intresse eller varit på visning på en liknande bostad, oavsett mäklare. Om spekulanten varit på visning hos dig först, kommer du stå som avsändare på bevakningsmailen och marknadsföras dagligen, helt automatiskt. Se därför till att ha så många mailadresser som möjligt på visningslistan i Dialog, t.ex. genom att uppmana till att anmäla sig på visning.

  • Sammanfattningsvis, utöver de spekulanter som går in direkt på Boneos hemsida - matchas objekt mot aktiva köpare genom diverse aktiviteter. Detta sker bl.a. genom automatiska bevakningsmail och annonsering i sociala medier. 


Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.