Värdeindikatorn

Vill du följa med när värdet på din bostad ändras? Med vår smarta tjänst Värdeindikatorn kan du följa prisutvecklingen på din bostad.

Oavsett om du går i säljtankar eller inte, så kan det vara roligt och intressant att få en bild av vad din bostad kan vara värd på bostadsmarknaden. Värdeindikatorn ser till att du håller dig uppdaterad med regelbundna utskick om hur prisutvecklingen ser ut för just din bostad. Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte till något.

Ett smart och smidigt sätt att hålla koll på sin kanske livs största investering.

För ett mer exakt marknadsvärde rekommenderar vi att ni bokar en kostnadsfri värdering med en av våra mäklare. På plats kan mäklaren även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på bostaden. Boka en kostnadsfri värdering

Lägg till din bostad
  • Genom att klicka på knappen Skapa värdeindikator så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Genom att klicka på knappen Skapa värdeindikator så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Har du värderat om bostaden?
Har du tex renoverat sedan du flyttade in och värderat om din bostad går det bra att uppge det värderade värdet som "Köpt pris" och datumet då värderingen gjordes som "Köpt datum".

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.