Sälja nu eller sedan? 

Förberedd

 
 

Köpa först och sälja sedan? Eller sälja först och köpa sen? Du är inte ensam om att gå i dessa funderingar. En mellanväg är att vi hjälper dig att förbereda hela din försäljning så att du i lugn och ro kan leta efter din nya bostad. Om bostaden och försäljningen är förberedd med allt det praktiska går processen fortare när du väl ska slå till. Att förbereda sin bostad för försäljning är kostnadsfritt. Arvode utgår endast om bostaden blir såld. 

 
Det här ingår i vår tjänst Förberedd.
  • Att förbereda bostaden för försäljning kostar inget extra utan motsvarar villkoren för ett normalt försäljningsförfarande. Arvode utgår endast om du vill sälja bostaden och om den blir såld.    

  • Vi värderar din bostad. Du får en uppfattning om vilket pris du kan få ut vid försäljningen och därmed kan du också avgöra vilket pris du kan betala för den nya.

  • Vi fotograferar din bostad och gör i ordning all marknadsföring som objektsbeskrivningar och annonsering samt samlar ihop all nödvändig dokumentation om din bostad.  

  • Du får en genomgång av försäljningsprocessen och hur vi arbetar för att sälja din bostad. 

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med din bostadsaffär.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.