Rådgivning och konsultation

Mäklarhuset Kommersiella erbjuder rådgivning och konsultation inom utveckling av allt från enskilda lokaler till hela fastigheter eller större bestånd. Vi hjälper er att titta på fastighetens utvecklingsmöjligheter och ge förslag på åtgärder för att optimera användningen och därigenom maximera värdet inför en försäljning. Som köpare får du tillgång till värdefull marknadskunskap, hjälp med utvärdering, förhandling, kvalitetssäkring samt rådgivning för en genomarbetad förvärvsstrategi.

Story telling image
Hyreskontraktsanalys
Vi erbjuder analys för varje enskilt hyresavtal i fastigheten samt säkerställer kvalitét och modernitet i hyresavtalen med dess bilagor och tillägg som reglerar förhållandet mellan fastighetsägare och hyresgäst. Vi ser även över att hyresnivåerna är korrekta och ger er rådgivning på framtida möjligheter att öka intäkterna och minska kostnaderna. Genom detta skapar vi ett högre värde på fastigheten.
Story telling image
Marknadshyresvärdering
Vi har en bred kunskap om förekommande avtalskonstruktioner och aktuella hyresnivåer inom olika marknadssegment. Med en marknadshyresvärdering bistår vi med underlag för rätt hyressättningar i olika lägen avseende alla sorts lokaler som butiker, kontor, lager/verkstad med mera.
Story telling image
Mark- och fastighetsexploatering
Vi hjälper mark- och fastighetsägaren att sälja ditt område för nya möjligheter som det bättre är lämpat för. Det kan vara gårds-, jordbruks-, industrimark eller industrifastighet som kommer att bli något annat än vad det är idag.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.