Pub Nautilus
Pub Nautilus
Mäklarhuset Nerja, ansvarig mäklare i Nerja
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Mäklarhuset Nerja

Ansvarig mäklare

Till salu

Pub Nautilus

Pris

350 000 €


Pris

350 000 €Nerja— Spanien

Pub Nautilus


Till salu
Pris
350 000 €

Nerja— Spanien


Referensnummer
561 745
Pris
350 000 €
Hyra
EUR/mån

Mäklarhuset Nerja

Kontakta Mäklarhuset för mer information kring visningsmöjligheter.

Upptäck med smarta digitala verktygUnico bajo la piscina
Vistas

Unico bajo la piscina

Bar/Discoteca
Vistas

Unico bajo la piscina

Barra

Bar/DiscotecaEkonomi

01
Upplåtelseform

Äganderätt


Området

01

Es un local situado en la zona comercial, bajo la piscina, de la urbanización "San Juan de Capistrano" de Nerja


Området

Subtropiskt klimat

Nerja är en av de vackraste småstäderna i Spanien. Med sina ca 320 soldagar om året och höga berg som skyddar området från kyla och hetta känns klimatet för oss från norra Europa som sommar året runt och därför är det ett populärt område att övervintra i både för flyttfåglar och människor. Området kring Nerja ligger i Europas enda sub-tropiska växtzon.


01
Fördelar med området
Caféer Nattklubbar Stort nöjesutbud Restaurangtätt Gym Rikt kulturliv Barer Uteliv Crossfit Restauranger Liv i rörelse Bussar Tryggt Badstrand
Länkar

02
Aktiviteter

Burriana är en familjevänlig och populär strand med gott om restauranger, barer, caféer och aktiviteter för hela familjen. Här finner du bland annat Nerjas dykcenter med svensktalande personal, där det erbjuds båtturer, dyklektioner, kayakutrhyrning, paddling och snorkling.
Burriana har också några av de bästa barerna i Nerja och paellan man serverar här har fått stor uppmärksamhet i området.

Vandring;
För den som söker lugnet rekommenderar vi en promenad i den fantastiska byn Maro, som är känt för sina trevliga vandringled. Vill man på ett riktigt äventyr rekommenderar vi en vandring till bergstoppen "Pico del cielo" (himmelstoppen), eller en promenad upp för floden Rio Chillar som leder dig till fantastiska vattenfall!

Skidåkning:
Endast 120 km från Nerja finner du den berömda skidorten Sierra Nevada, som har öppet mellan december och april!

Länkar

03
Sevärdigheter

Balcón de Europa är Nerjas mest kända landmärke och en central plats för stadens aktiviteter. En promenad längs med Balcón de Europa erbjuder spektakulär panoramautsikt över hela kuststräckan. Det finns tolv stränder som ligger inom eller nära Nerja och orten kan skryta med några av de vackraste stränderna på Costa del Sol. Det finns allt från små mysiga badvikar till stora sandstränder som Playa Burriana eller den härliga stranden Playa de Maro som 2013 röstades fram som den bästa i Andalusien och den 2:a bästa i hela Spanien! Kristallklara vatten och oslagbart landskap gör att stranden i Maro är en solklar favorit för många. En härlig och vacker utflykt är att paddla havskajak mellan Burrianastranden i Nerja till Maro. Det finns många gömda små badvikar, turkost badvatten, grottor och vattenfall. I ett spanskt TV-program drog man man slutsatsen att "Paradiset existerar och det är här i Andalusien."

En av de mest populära sevärdheterna i området är de vackra droppstensgrottorna strax utanför Nerja. De upptäcktes 1959 av några pojkar från byn. Arkeologiska undersökningar har visat att grottorna är mycket gamla och de har fungerat som boplats för människor för upp till ca 15-25.000 år sedan, men det finns ännu äldre lämningar från människor som är ca 40.000 år gamla, vilket gör grottorna till en av de äldsta boplatserna som upptäckts. Året runt är det ca 20 gr varmt i grottorna. Vi rekommenderar verkligen ett besök!

Länkar

04
Övrigt

I Nerja finns många tillfällen att träffas och fira, och staden är känd för sin färgstarka kultur, fester, mat, dryck och flamencodansörer. Var och varannan vecka finns det någon by eller stad i Andalusien som har sin egna lokala fiesta! Här arrangeras fester som kretsar kring allt från religion och historia till idrott, dans och musik!

Ett popluärt område att besöka på tisdagar och söndagar 10-14 är den stora marknaden vid Almijara. Här arrangeras en marknad med frukter, kryddor, kläder, smycken och souvenirer på tisdagar, och på söndagar man fynda möbler och inredning på samma plats.

Länkar

05
Kommunikationer

Från Nerja finns bussar till Malaga, Torre del Mar, Torrox, La Herradura och Almuñecar. Det finns även lokalbussar inom Nerja.

Länkar

Använd kartan
X

Platser

Mohamed chakouri

0 m


Restaurante Casa de los Mineros

4,13 km


Moto Rock Bar HS

4,34 km


Chiringuito MARO

4,44 km


Hotel Playamaro

4,49 km


Colegio Público Las Maravillas

4,54 km


Fisioyoga La Herradura luz del Mar

6,39 km


Parque infantil

6,4 km


Evolution - Mind Body & Soul

6,47 km


Colegio Público Fuente del Badén

6,58 km


Martín Lomas, J.

6,27 km


Mercadona

6,5 km


Coviran jovecase

6,51 km


Carrefour Market

6,62 km


Supermercado Coviran miguel

6,86 km


Granada

47,6 km


Nerja (Cuevas)

4,52 km


Maro Empalme

4,83 km


Maro

4,83 km


Cantarrija

5,02 km


Nerja

7,55 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Flygplats
  60,73 km
  1 tim 0 min
  -
  -
 • Storstadscentrum
  53,23 km
  50 min
  -
  -
 • Lokalt centrum
  6,4 km
  17 min
  37 min
  -
 • Hållplats
  Nerja (Cuevas)
  4,52 km
  13 min
  37 min
  -
 • Hav
  3,98 km
  10 min
  17 min
  56 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Mäklarhuset!