KOMMERSIELLA

Kabelvägen 3 / Lugnviks industriområde / Östersund

STOR RENOVERAD INDUSTRIFASTIGHET

Slutpris
4 650 000 kr
Referensnummer
133 835
Såld
2014-03-10
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Kabelvägen 3 såldes av oss 2014-03-10. Se alla våra försäljningar i Östersund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lugnviks industriområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Missa inte detta tillfälle att förvärva denna ca 1 140 kvm stora, renoverade industrifastighet med bergvärme, gjuten platta med golvvärme, mekanisk ventilation med värmeåtervinning, avlopp med oljeavskiljare, flera traverser osv. Industrifastigheten nås via väg och erbjuder idag verkstads-, industri-, butiks- och kontorslokaler. På gårdsplanen finns större uppställningsplats. Utöver detta kan även två arrenderätter på de två närliggande fastigheterna på var sida övertas.
Nuvarande hyresintäkter är 434 737 kr samt driftskostnader 84 000 kr/år. Utöver detta finns potentiella hyresintäkter om ytterligare 223 100 kr från lokaler som nuvarande ägare önskar hyra samt outhyrda utrymmen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten