KOMMERSIELLA

Kolarevägen 3 / Torvalla / Östersund

LJUS & VÄLHÅLLEN INDUSTRIFASTIGHET

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
120 114
Såld
2014-03-14
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Kolarevägen 3 såldes av oss 2014-03-14. Se alla våra försäljningar i Östersund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast ca 8 km utanför Östersunds stadskärna är denna industrifastighet belägen med bl.a. Jysk, Mio möbler och Mittmedia tryckeri som närmsta grannar. Byggnaden är uppförd 1991 på 2 527 kvm stor tomt. Byggnadens 253 kvm är fördelad på viss del butik/kontor samt övrig del industri/verkstadslokal. Byggnaden har öppet till nock en tackhöjd på 3-5,5 m. I industridelen finns en eldriven port om ca3*3 m. Det finns gott om utrymme runt byggnaden för uppställning samt motorvärmarplats till 6 bilar.
Nuvarande ägare har själv nyttjat hela fastigheten sedan byggåret. I övrigt arrenderar Telia fn plats för två mobilmaster på tomten vilket inbringar 8500 kr/år.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten