Magasinsgatan 4

Magasinsgatan 4

Slutpris

1 725 000 kr


Bodafors— Nässjö

Magasinsgatan 4


Slutpris
1 725 000 kr

Bodafors— Nässjö

Hyresfastighet om 6 lägenheter i Bodafors.

Hyresfastighet med 6 lägenheter fördelad på fyra stycken 2:or samt två stycken 3:or. Totala boarea 436kvm på en tomt om 1 044kvm. På fastigheten finns även en sidobyggnad med kallförråd.
Den totala hyresintäkten vid fullt uthyrt är 438 600 kr/år med en driftkostnaden om ca 115 396 kr/år. Kommunalt vatten och avlopp försörjer fastigheten och uppvärmningen sker via bergvärme.

Lägenheter är utrustade med parkettgolv/plastmatta och ljusa väggar delvis fondtapet. Badrummen har våtrumsmattor och våtrumsväggar utrustat med wc, handfat samt dusch. Köken är utrustade med kombinerad kyl och frys, spis, vask, över och underskåp samt stänkskydd i kakel. Garderober och hatthylla finns i lägenheterna. Från alla lägenheter når man en balkong med trädäck. Till lägenheterna finns källarförråd. I källaren finns även den gemensamma tvättstugan. Parkeringsmöjligheter finns på grusad uppfart.

Här i Bodafors finns utbud av det mesta såsom livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkare, apotek, medborgarkontor med bibliotek, kyrkor m.m. Här finns också förskola, fritids och grundskola upp till 9:e klass. Önskas sportaktiviteter finns flera idrottsklubbar, sporthall, fotbollsplan, träningslokal (gym) att tillgå. Kommunikationerna är goda både med buss och tåg och närhet till tätorter som Sävsjö 15 km, Nässjö 18 km, Eksjö och Vetlanda ca.30 km samt Jönköping 50-60 km. Här hittar ni helt enkelt ett fantastiskt, lugnt och härligt boende med närhet till de flesta faciliteter.


Driftkostnad
115 395 kr/år
Fastigh.bet
NÄSSJÖ ILLERN 6
Bruksarea
436 kvm
Total markareal
1 044 kvm
Intäkter
438 600 kr/år
Såld
2023-02-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.