KOMMERSIELLA

Västerkärr Skogsvägen 30 / Mullsjö / Habo

Fastighet i Västerkärr med stor utvecklingspotential för den som har idéer!

Slutpris
3 750 000 kr
Driftkostnad
212 000 kr/år
Fastigh.bet
HABO VÄSTERKÄRR 1:42
Bruksarea
558 kvm
Tomtarea
5 125 kvm
Såld
2019-02-04
Bostaden är såld!

Denna fastighet på västerkärr skogsvägen såldes av oss 2019-02-04. Se alla våra försäljningar i Mullsjö samt även på västerkärr skogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av västerkärr skogsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva en spännande fastighet med stor utvecklingspotential. Tomten är på 5125 kvm och på den finns en huvudbyggnad på 558 kvm som är handikappanpassad och består av 13 st rum med separata badrum. Här finns också sällskapsrum, tv-rum, matsal, kök, tvättstuga etc. På tomten finns även två st fristående hus med förråd, dusch och bastu.
Välj själv mellan att konvertera till lägenheter, hyra ut som det är, bedriva vandrarhem, HVB-hem, B&B eller riv befintlig byggnad och bygg nytt.
Bygglov för sju lägenheter finns, se planritning.
Fastigheten säljs vakant/tomställd, så här får den nya ägaren fritt disponera fastigheten för sina idéer.
Kommunalt vatten och avlopp.

Området Västerkärr är från början ett sommarstugeområde, men på senare år har fler och fler flyttat hit permanent. För ett par år sedan hamnade området inom stadsplanen och kommunen har numera hand om snöskottning och sophämtning. Även om området ligger på vid infarten till Mullsjö så tillhör det Habo kommun. Västerkärr ligger ca 5 km syd om Mullsjö samhälle som erbjuder buss- och tågkommunikationer. Från Västerkärr har ni goda pendlingsavstånd till såväl Habo 16 km samt Jönköping 23 kvm. Här bor ni granne med sjön Stråken som erbjuder ett fantastiskt, ca 25 km långt vattensystem med fiske, bad och rekreation.

Varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten