KOMMERSIELLA

Albrektsvägen 123 A-B / Klingsberg / Norrköping

Hyreshus i Klingsberg - Norrköping

Slutpris
19 621 317 kr
Driftkostnad
354 204 kr/år
Fastigh.bet
Norrköping Borgmästaren 1
Tomtarea
1 644 kvm
Såld
2018-02-08
Bostaden är såld!

Denna bostad på Albrektsvägen såldes av oss 2018-02-08. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Albrektsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klingsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hyreshus uppfört 1951, med bra läge i Klingsberg. Löpande renoveringar med relinade stammar, utbytta fönster m.m. har utförts under senare år. Byggnaden inrymmer 17 bostadslägenheter, 4 butikslokaler, och 2 källarlokaler. På gården finns 8 + 11 p-platser. Fastigheten överlåtes i bolag. Hyresintäkter 2018 ca 1.803.000 kr/år.

Under senare år har följande reparationer och förbättringar utförts: Samtliga fönster utbytta 2015, relining av avloppsstammar, ny värmeväxlare (8 år), nya maskiner i tvättstuga, skorstenspipor renoverade, nya entrédörrar till lägenheter (10 år).

Byggnaden är grundlagd på källarmurar i betong. Stomme av betong och bjälklag i betong. Fasad klädda med tegel. Fönster: 3-glas med aluminiumbeklädnad på yttersida. Tak av betongpannor. Samtliga kök är utbytta.

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheterna.

Fastigheten överlåtes i första hand genom försäljning av aktier i Väpplingen Förvaltning AB. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde med eventuella avdrag för latent skatt. Som underlag för bolaget vid sådan överlåtelse hänvisas till bifogad proformabalansräkning.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2018-02-02.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.