Follingegatan 1a / Skänninge / Mjölby

Anrikt föredetta bankhus med två representativa våningar samt affärslokal och kontor.

Slutpris
4 400 000 kr
Driftkostnad
86 983 kr/år
Fastigh.bet
Mjölby Jarlen 6
Totalareal
606 kvm
Intäkter
398 000 kr/år
Såld
2017-05-15
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Follingegatan såldes av oss 2017-05-15. Se alla våra försäljningar i Skänninge samt även på Follingegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skänninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva detta anrika fd. bankhus i centrala Skänninge. Follingegatan 1a ligger mitt i Skänninge i kulturhistorisk miljö, tvärs över gatan från vackra Vårfrukyrkan och bara några minuters promenad från pendelstationen. Byggnaden användes tidigare bland annat som bankhus men har under senare år konverterats till att i huvudsak användas som bostäder åt ägarfamiljen. En paradvåning per plan, båda om ca 200 kvm. Dessutom finns en butikslokal om ca 60 kvm på entréplan och inredd vind om ca 100 kvm, idag använt som kontorslokal. På entréplanet finns en representativ lägenhet med trivsamt öppen planlösning och härlig rymd med väl tilltagen takhöjd. Lägenheten totalrenoverades 2004 med bland annat två badrum, bastu och allrum/kök på hela 100 kvm. Lägenheten på plan två har en härlig atmosfär från en svunnen tid med bland annat tre rum i fil med fantastiska fiskbensmönstrade parkettgolv och välbevarade spegeldörrar. Ett underbart hus med karaktär, passande för den som önskar lite extra av sitt boende. Båda våningarna samt kontorslokalen på plan tre kommer att vara disponibel för den nya ägaren.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn